Butiken alla hundägare bör veta om

Hej på er alla, jag hoppas ni alla har haft en bra dag. Jag tänkte fortsätta det med att ge er hundägare ett stålande tips om en hundbutik i Lund som heter Maries Hunderi. Det är butiken som jag alltid vänder mig till när jag behöver något nytt till min hund.

Innan jag blev hundägare visste jag bara om de stora djurbutikerna som fanns, därför blev det automatiskt att jag gick dit och inhandlade det första när min valp skulle komma hem till mig. Efter att ha haft min hund ett tag har mina vyer utvidgats och jag vet om mycket mer ställen där man kan köpa riktigt bra produkter till sin fyrbenta kompis. Det finns säkert många där ute som sitter i samma sits som jag gjorde innan jag fick min hund, därför skriver jag idag det här inlägget om denna hundbutik i Lund. Förhoppningsvis kan det jag skriver vara bra och intressant för någon av er i alla fall, det skadar ju trots aldrig att veta om ännu en hundbutik när man är hundägare. Anledningen till att jag älskar den här butiken så mycket är för att jag alltid får strålande service och hjälp av dem när jag är där, de hjälper mig hitta rätt produkter utifrån önskemål och behov från mig och min hund. Direkt när man kliver in hos dem blir man mött av trevlig personal som har ett leende på läpparna, oavsett vilket humör man är på innan man besöker dem blir man alltid glad när man kommer ut från deras hundbutik i Lund. Utöver att jag älskar servicen och produkterna som de erbjuder kan jag även informera er om att min hund fullkomligt älskar deras produkter också, det spelar ingen roll vad det handlar om för han älskar allt.