Kreativa Blomster i Flyinge

Hej och hallå alla förhoppningsvis glada människor och välkomna hit in till bloggen även idag. Ni vet att jag tycker om att berätta om olika företag eller butiker som enligt mitt tycke sticker ute lite från mängden på ett positivt sätt. Jag älskar blommor och har nu funnit en blomsterbutik i Höör som är ett trevligt och fantastiskt företag. När jag ville ge alla mina medarbetare en lite julgåva så vände jag mig till dit till Kreativa Blomster i Flyinge, som är namnet på denna pittoreska och välsorterade blomsterbutik i Höör. Här fann jag olika slags blommor och krukväxter och arrangemang i olika prisklasser. Det var lite svårt att välja måste jag medge för där finns ju så mycket fint. Men det skulle ändå vara enhetligt och jag hittade till sist något så fantastiskt fint. Alla medarbetarna blev väldigt glada för den här presenten, och något litet får man väl ändå göra som chef för att visa sin uppskattning.  

 

Denna trevliga blomsterbutik i Höör har jag inte kunnat släppa ur tankarna för jag tycker att hela deras verksamhet är så tilltalande. Så kom jag på att jag skriver lite om Kreativa Blomster i Flyinge här i bloggen för om ni inte har hört talas om denna blomsterbutik i Höör förut, så har ni verkligen missat någonting. Här finns det något som passar för alla, kanske en blomma eller växt i present, eller något till sig själv. Visst är det fint och mysigt med blommor och på Kreativa Blomster i Flyinge finns det blommor att köpa året om. Det är spännande varje gång det blir en ny säsong eftersom det då dyker upp nyheter i sortimentet. Allra roligast, vackrast och mest stämningsfullt är det väl ändå till jul. Jag älskar doften av en hyacint, och allt annat vackert med för den delen.