Bromölla Skrot & Containersevice

Hejsan och varmt välkomna till bloggen alla kära läsare, varav en del jag har fått lära känna privat, i och med att ni skriver små kommentarer och hör av er i övrigt också. Tack för att ni är så intresserade av vad jag har att berätta. Även idag ska jag förse er med ett litet inlägg och jag har riktigt på känn att ni kommer att uppskatta det jag ska skriva om. Här i mina hembygder finns det ett företag som heter Bromölla Skrot & Containerservice och som sysslar med återvinning i Olofström

 

Jag har skrivit mycket till er om mina hundar och alla olika upplevelser jag får när jag är ute och vandrar i naturen. Tyvärr ser jag ibland att folk använder naturen som avstjälpningsplats för diverse skrot. Senast var det nån som helt sonika ställt en soffa mitt i en skogsdunge. Nära vägen visserligen, men hade det inte varit bättre att lämna detta till återvinningen? Jag vill slå ett slag för Bromölla Skrot & Containerservice, för det vore bra om folk fick upp ögonen för att det här företaget har så bra tjänster när det gäller det här med återvinning i Bromölla bland annat. Om ni bor i Bromölla, Karlshamn eller i Olofström med omnejd, och är intresserade av att lämna era saker eller skrot till återvinning, så är det här det perfekta företaget att vända sig till. Ni gör en god insats för miljön och på ett tidseffektivt sätt blir ni av med de saker som bara står och samlar damm. Berätta för era vänner och arbetskamrater om att det här företaget finns. Jag är övertygad om att många vill få hjälp med att bli av med sina gamla prylar. Ni kan endera hyra containrar, eller be att personalen på Bromölla Skrot & Containerservice kommer och hämtar ert skrot!